Google+ BOXE FROM BELGIUM: SUGAR JACKSON BOKST WEER IN ANTWERPEN Google+

samedi 19 février 2011

SUGAR JACKSON BOKST WEER IN ANTWERPEN

Heure
vendredi 4 mars · 18:30 - 23:30

Lieu
Sporthal Arena, Arenaplein 1 te 2100 Deurne






5€ korting als verjaardagstraktatie!!!! SUGAR JACKSON BOKST WEER IN ANTWERPEN en wil graag al zijn fans bedanken voor de jarenlange steun!

Daarom biedt hij alle tribunetickets en ringplaatsen aan met 5€ vermindering in voorkoop via de website!!!

Zorg dat je erbij bent op VRIJDAG 4 MAART vanaf 19u00' - boek je tickets aan verminderde prijs via: http://www.antwerpboxingacademy.com/ticketverkoop-antwerps-boksgala-happy-birthday-edition_NL-3909.html


Op vrijdag 4 maart 2011 zal Sugar Jackson de Sporthal Arena in Deurne opnieuw doen daveren op zijn grondvesten. De Antwerp Boxing Academy organiseert dan haar 2de Antwerps Boksgala onder de noemer “Happy Birthday Edition”. Sugar Jackson wordt namelijk 30 jaar op 3/3 en dat zal gevierd worden met al zijn fans en vrienden.
Sugar Jackson heeft eerst de taak om ervoor te zorgen dat hij zijn tegenstander, geklasseerd in de Europese ranking (EBU), over maximaal 10 ronden klein krijgt. Sugar wil laten weten dat zijn toekomst naar de Europese top niet meer ver weg is en dat hij zijn ambities zal waarmaken. Een uitdaging maar dan wel één waarmee hij zijn publiek zal bewijzen dat het mogelijk is terug te komen als kampioen – ook al ben je dertig!
Op het programma staan naast Sugar Jackson nog andere bekenden uit de stal van Coach De Vulder. De ongeslagen lichtgewicht Vango Tsirimokos zal er zijn 3de elitekamp in enkele maanden boksen en hoopt zo zijn ongeslagen palmares verder te zetten. Anthony Ukeh, nog een weltergewicht, maakt nu ook deel uit van het professionele boksteam van de Antwerp Boxing Academy, en wil graag het Antwerpse publiek voor zich winnen. Een andere nieuwkomer in het ABA-team is Abdel El Ouadi, die ook zijn 3de profkamp winnend wil afsluiten. Zij zullen het alle drie opnemen tegen niet te onderschatten tegenstanders uit Kroatië.
Een echte Vlaamse clash belooft dan ook voor spektakel te zorgen, dit tussen Antwerpenaar Harut Gregorian, uit de stal van Antwerpse bokslegende Daniella Somers, en Jochen Waegemans uit Berlaar. Twee gereputeerde thai-boksers treden deze keer in de ring om hun kunnen in deze nobele sport te tonen.
Een oud gekende uit de stal van Coach De Vulder is Belgisch Kampioen bij de weltergewichten “Magic” Kobe Vandekerkhove uit Roeselare. Hij zal het opnemen tegen de Nederlander Barry Groenteman, de man die in de vorige editie van het Antwerps Boksgala zorgde voor de enige “split decision” en waar hij ook meteen geliefd werd door het Antwerpse publiek.
Deze avond zal opgestart worden met 4 kwartfinales voor de Vlaamse Kampioenschappen bij de amateurs, waaronder ABA’s eigen Belgisch Kampioen bij de juniors, Rustam Albulatov en Belgische Vice-Kampioen bij de seniors, Gaylord Matingu Kindele.


Ticekts: http://www.antwerpboxingacademy.com/ticketverkoop-antwerps-boksgala-happy-birthday-edition_NL-3909.html

Aucun commentaire :

Enregistrer un commentaire