Google+ BOXE FROM BELGIUM: BOKSENKERSTMEETING IZEGEM Sasha bokst hoofdkamp Google+

dimanche 22 décembre 2013

BOKSENKERSTMEETING IZEGEM Sasha bokst hoofdkamp

Boksfans worden tegenwoordig verwend. De meetings volgen mekaar op en amper is de
ring in Aalst en Pamel-Roosdaal afgebroken, of men moet die alweer in Izegem opzetten. Op woensdag 25 december staat daar in het plaatselijk Sportcentrum De Krekel (Heilig Hartstraat) de klassieke Kerstmeeting op het programma.
Met Sasha Yengoyan-Igor Faniyan (Oekraïne) als hoofdkamp en de terugkeer van ‘verloren zoon’ Kobe Vandekerkhove naar de West-Vlaamse thuishaven.
Sasha Yengoyan, de Gentse Armeniër met de stalen vuisten heeft zich als doel een EBU-titel gesteld en met 18 ko-zeges in 27 gewonnen kampen is hij stilaan een ‘te mijden’ tegenstander voor veel boksers uit zijn gewichtsklasse (licht middengewicht) geworden.
In Izegem bekampt Sasha, de nummer 1 op de ranking van de EE-EU licht middengewicht, een jonge leeuw met honger, die op dezelfde ranking nummer 5 staat.
Vorig jaar kwam de organisatie in handen van Rudi Compernol en Claude Van den Heede, maar werd op uitzondering van de introductie van de Wisseltrofee Jean-Pierre Coopman de traditie gerespecteerd. Boksen centraal, geen show.
Zelfs de kans op rechtstreekse tv-uitzending werd daar voor opgeofferd. De Wisseltrofee Coopman voor elite-boksers was op 1 november een succes, dus logisch dat er ook een tweede editie komt.
Deze keer een voor middengewichten, met vier evenwaardige boksers.
PROGRAMMA VANAF 17 uur)6x3 Sheldon Moore-Sergei Melis (Estland)4x3 Andrei Grigorian-Farid Hakim6x3 Kobe Vandekerkhove-Ivan Gruynuck (Oekraïne)8x3 Sasha Yengoyan-Igor Faniyan (Oekraïne)Wisseltrofee Coopman met: James Hagenimana, Houssain Ghulian, Mohammed Sidi Slimani en Cherig Benchadi (Frankrijk).Tickets tussen 18 en 30 euro te koop in café Sportief, Meensesteenweg in Izegem (tel. 051/30.01.25) en online via website www.izegemboks.be.

Aucun commentaire :

Enregistrer un commentaire