Google+ BOXE FROM BELGIUM: Eric Nazaryan (28) en Michael Recloux (29). De titel is vacant. .Junior Bauwens pikt draad weer op in Brugge Google+

samedi 6 juillet 2013

Eric Nazaryan (28) en Michael Recloux (29). De titel is vacant. .Junior Bauwens pikt draad weer op in Brugge

In het Tempelhof in Brugge (eerste gong 19 uur) staat vanavond een BK in het super middengewicht op het programma tussen Eric Nazaryan (28) en Michael Recloux (29). De titel is vacant.
Wat oneerbiedig plaatsten de organisatoren de kamp van Jean-Pierre Bauwens als ‘Junior in Bruges, the resurrection’ op de affiche. Zeg maar de verrijzenis. Alsof hij dood is geweest na één nederlaag in 27 kampen. Oké, dat was er een die kon tellen tegen Ruben Nieto, maar daar is volgens advocaat Walter Van Steenbrugge dus nog niet alles over verteld.
Jean-Pierre Bauwens pikt de draad weer op in een zesronder in Brugge tegen een kansloze tegenstander, want eerlijk is eerlijk, het ‘indrukwekkend’ palmares van de Let Evgenijs Fjodorovs (31) zegt genoeg: 8 kampen gewonnen (3 met ko), 39 kampen verloren (8 met ko) en 6 kampen onbeslist.
In aanloop naar de kamp tegen Nieto werd gesteld dat Junior beter in het licht weltergewicht dan in het lichtgewicht thuis hoorde. Kwestie dat hij dan minder kilo’s moest aftrainen. In Brugge stapt hij weer als lichtgewicht in de ring.
‘Ik ben er klaar voor’, aldus Junior. Hopelijk de start van een nieuwe reeks zeges en een herkansing voor de EBU-EU-titel.

Aucun commentaire :

Enregistrer un commentaire